TelefonickáPodpora
Telefonická

Telefonická podpora produktu Smart4Web v pracovní dny od 7:30 do 16:30.
Nebo individuálně po dohodě s osobním konzultantem.

Hlášení závad a požadavků

Hlášení závad a požadavků lze zasílat pouze na emailovou adresu podpora@m2000.cz

V rámci zkvalitnění Podpory nelze jiný způsob hlášení akceptovat a takto podaná hlášení nelze zařadit do řešení.

Děkujeme za pochopení.

Smart4Web ERP v DOPOSu Přelouč

thmb_logo-dopos.jpg

03. 11. 2014

DOPOS Přelouč s.r.o. je prodejce oken, ale také prodejce a výrobce stínící techniky (sítě do oken, vertikální a horizontální žaluzie). Data pro položky oken importujeme již ověřeným způsobem z konstrukčního systému KLAES. Ostatní položky jsou KONSTRUOVÁNY již ve Smartu. Tyto položky jsou oceněny pomocí rastrových ceníků a různých forem příplatků. U těchto položek probíhá i výpočet výrobních dat a následně tedy také tisk výrobních listů. Celá výroba vlastních výrobků se řídí v našem systému. Kapacita jednotlivých typů výrob je přepočítávána na VJ (výrobní jednotky) a dle toho je výroba plánována.

DOPOS Přelouč s.r.o. je prodejce oken, ale také prodejce a výrobce stínící techniky (sítě do oken, vertikální a horizontální žaluzie). Data pro položky oken importujeme již ověřeným způsobem z konstrukčního systému KLAES. Ostatní položky jsou KONSTRUOVÁNY již ve Smartu. Tyto položky jsou oceněny pomocí rastrových ceníků a různých forem příplatků. U těchto položek probíhá i výpočet výrobních dat a následně tedy také tisk výrobních listů.  Celá výroba vlastních výrobků se řídí v našem systému. Kapacita jednotlivých typů výrob je přepočítávána na VJ (výrobní jednotky) a dle toho je výroba plánována.