TelefonickáPodpora
Telefonická

Telefonická podpora produktu Smart4Web v pracovní dny od 7:30 do 16:30.
Nebo individuálně po dohodě s osobním konzultantem.

Hlášení závad a požadavků

Hlášení závad a požadavků lze zasílat pouze na emailovou adresu podpora@m2000.cz

V rámci zkvalitnění Podpory nelze jiný způsob hlášení akceptovat a takto podaná hlášení nelze zařadit do řešení.

Děkujeme za pochopení.

Smart4Web ERP ve Vino-klub.cz

thmb_logo-vino-klubcz.jpg

03. 11. 2014

Od ledna letošního roku využívá naše řešení také firma Víno-klub.cz, s.r.o. Tato společnost provozuje jeden z největších e-shopů zaměřených na víno a také má v centru Prahy vlastní prodejnu. Námi dodávané řešení se stalo centrálním systémem, ze kterého jsou na jedné straně čerpána kompletní data pro e-shop, zpracování veškerých druhů plateb, detailní přehled přes všechny zpracovávané objednávky, skladová evidence a fakturace až na druhé straně po kompletní účetnictví.